Projectes

"Horitzons: parlem?"

amb el col·lectiu Fotògrafes en acció. Matadepera 2019.

Diàriament ens creuem amb persones i totes elles tenen una mirada sobre el Món. Una interpretació de la realitat i un enfocament en relació a la seva persona i l’entorn que, alhora, també té una repercussió en l’altre, en la societat i en com ens relacionem i pensem el nostre espai col·lectiu. Però, com són aquestes mirades?

Projecte de creació col·lectiva juntament amb Míriam Vila, Marta Badia i Bel Gestí, per mostrar les diverses mirades que conformen el poble de Matadepera a través de la fotografia.

El procés de creació es va desenvolupar en dues fases: la primera estava destinada a totes aquelles persones que tinguessin ganes de compartir la seva perspectiva i la seva mirada sobre diverses temàtiques que podien escollir. En aquesta etapa, es feia servir la fotografia com a mitjà per explorar nous punts de vista, establir un diàleg amb les participants i expressar les seves perspectives. I la segona fase va consistir en plasmar les diverses mirades amb retrats fotogràfics de gran format que es van exposar per diversos punts del territori, juntament amb textos representatius de cadascuna de les persones. Finalment es va fer una visita guiada per l’itinerant que formaven les diferents imatges.

Visita guiada

Prev project Next project
Drag View